Bierbox kopen?

Ideaal voor mensen die eens een keer ander bier willen proberen. Er zitten namelijk verschillende soorten bier in een bierbox. Dit kunnen verschillende merken zijn, maar ook verschillende soorten bier van hetzelfde merk. Online kunt u gemakkelijk verschillende bierboxen samenstellen en bestellen.

Variaties bierboxen

Er is veel keuze als het gaat om het bestellen van bierboxen. Er zijn namelijk veel verschillende soorten bierboxen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan speciale seizoensboxen met onder andere herfstbieren of boxen met andere bierstijlen zoals de ALE.

1. Bierproeverij bierbox

De manier om een nieuw soort bier uit bijvoorbeeld een ander land te proberen is de bierproeverij bierbox. Als u gehecht bent aan een lekkere tripel en het lastig vindt om een andere biersoort te kiezen is dit de juiste keuze voor u. Met deze bierbox zult u diverse nieuwe bieren ontdekken en uw smaakpalet verrijken.

2. Seizoensbieren bierbox

Wie aan de lente denkt moet waarschijnlijk het eerst aan lammetjes in de wei denken, maar een bierliefhebber zegt meteen: ‘lentebok’. Zo heeft ieder seizoen een aparte soort (speciaal)bier. Met de seizoensbieren bierbox ontdekt u van verschillende merken elke soort bier per seizoen.

3. Adventskalender met bier

Adventskalenders zijn sinds een paar jaar terug van weggeweest. Ook voor de bierliefhebbers hebben bedrijven een leuk aanbod samengesteld. De bier-adventskalender verrast u enorm met een leuk aanbod speciaalbieren.

4. Merken bierbox

Er zijn ook bierboxen speciaal gericht op een bepaald merk. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de bierbox van Leffe. Zij hebben een bierbox met een ruim aanbod heerlijke speciaalbieren uit de Belgische Ardennen.

Het verschil tussen een bierbox en bierpakket?

Wat het verschil precies is tussen bierboxen en bierpakketten? Eigenlijk betekenen deze twee termen hetzelfde: een doos met verschillende heerlijke biertjes van hetzelfde- of allemaal verschillende merken.

Recente blog artikelen

element 08